Fogadjelmese

Szia! Itt most Bence, Borka és Barnabás posztjait olvashatod. Egy elvarázsolt világban vagyunk, mert meg kell mentenünk a Fogadd El virágot. Gyere te is, és segíts nekünk! Hogyan? Idejében megtudod!

Játékszabályzat

Ha szeretnél nyerni, kattints ide, és ismerd meg a "Fogadjelmese" játék szabályait!

Facebook

Friss topikok

  • Fekete Sámuel: @szemet: ja én is valami ilyest gyanítok. De persze olyan homályos ez a csipkerózsika-mese. @Foga... (2011.05.13. 01:43) A Törpe felbukkanása

Ági nagyi levele

2011.08.18. 14:57 - Fogadj el mese

Szervusztok Gyerekek!

Ági nagyi vagyok és itthon várom az unokáimat (Borkát, Bencét és Barnabást), és nagyon aggódom, hogy sikerül-e megmenteniük a virágot.
A virág sajnos nincs jobban, néha olyan, mint ha kis szirom kezdemények készülődnének a tövében, de el-eltűnnek, bizonytalanok. Tudom, hogy a gyerekek mindent megtesznek, büszke is vagyok rájuk, de segítségre van szükségük. Segíteni pedig bárki tud, aki a történeteikben szereplő feladványokat megoldja. Így ti is gyűjthetitek velük együtt a szirmokat.
 
És ne feledjétek, hogy aki összegyűjti a szirmokat, az a játék végén olyan értékes ajándékokat nyerhet, mint egy Netbook, vagy egy MP4-es lejátszó, vagy Digitális képkeret, amik akár elvarázsolt helyeken is nagy segítségetekre lehetnek.
 
Tehát minden amellett szól, hogy kitartóan keressétek a megoldásokat, küldjétek el Borkáéknak, így ti is össze tudjátok, ők is össze tudják gyűjteni a szirmokat. Már ezért is megéri részt venni a játékban!
 
Szervusztok! 
Jó sziromgyűjtést kívánok nektek! 
Ági nagyi
 
UI: A játék pontos szabályairól itt olvashattok!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadjelmese.blog.hu/api/trackback/id/tr963162855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása